تاریخ انتشار: ۲۰:۲۹ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۶ نظر

 ترامپ: برنامه هسته‌ای ایران تهدیدی برای تمام جهان است

رئیس جمهور آمریکا روز سه‌شنبه برنامه هسته‌ای ایران را تهدیدی نه تنها برای اسرائیل بلکه برای تمام جهان توصیف کرد.

 ترامپ باز هم برنامه هسته ای ایران را تهدید خواند

رویداد۲۴|«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا روز سه‌شنبه در سخنانی مدعی شد که برنامه هسته‌ای ایران تهدیدی نه تنها برای اسرائیل بلکه برای تمام جهان است. 

ایران بارها اعلام کرده است که برنامه هسته‌ای خود را صرفا با مقاصد صلح‌آمیز پیگیری می‌کند و هیچ قصدی برای ساخت تسلیحات هسته‌ای ندارد.

از سوی دیگر برنامه هسته‌ای ایران تحت نظارت شدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار داشته و این نهاد بین‌المللی نیز تا کنون هیچگونه انحرافی در برنامه هسته‌ای ایران اعلام نکرده‌ است.

این در حالی است که اسرائیل، تنها رژیم دارنده تسلیحات اتمی در منطقه غرب آسیا بوده و بر خلاف ایران،‌ معاهده منع گسترش تسلیحات اتمی را نیز امضا نکرده است.

بر اساس گزارش‌ها، این رژیم حدود 200 کلاهک هسته‌ای در زرادخانه خود دارد.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: دونالد ترامپ
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۷
0
0
این سیاست آمریکاست با پروپا گاندایسم رسانه ای دروغی را آنقدر تکرار می کنند تا به باور جهانی تبدیل کنند کما اینکه ریگان بت چنین سیاستی گورباچف را با موضوع جنگ ستارگان به سمت تزلزل کشاند.اما کور خوندن .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۷
0
0
آژانس داردوشت سرهم بیانیه برعلیه ایران صادرمی کند چطوراژانس هیچ گونه انحرافی ندیده دوم این حرفهای ترامپ ودراینده ماشه راهم اجرا شود یعنی زدن مراکزاتمی کشور ودنیاهم قبول می کنند بمباران کشوررا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۴۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۹
0
0
آلمان منتظر پاسخ به اقداماتش باشد
ایران موضع انفعالی در قبال مداخلات آلمان ندارد و به‌یقین متناسب با وضعیت موجود در جهت حمایت از منافع مردم اقداماتی را اتخاذ خواهد کرد...
ایران موضع انفعالی در قبال مداخلات آلمان ندارد و به‌یقین متناسب با وضعیت موجود در جهت حمایت از منافع مردم اقداماتی را اتخاذ خواهد کرد.
آمریکا و تروریست‌های اروپایی ازجمله آلمان، بزرگ‌ترین کشورهای ناقض حقوق‌بشر در جهان هستند. امروز جانبازان شیمیایی ما نمی‌توانند به‌راحتی تنفس کنند و بسیاری از بیماری‌های خونی ناشی از عوارض شیمیایی دوران جنگ تحمیلی به فرزندان ایثارگران ما منتقل‌شده است که مسبب اصلی آن کشور آلمان است.
در دوران جنگ تحمیلی در اثر ارسال جنگ‌افزارهای شیمیایی به رژیم بعث عراق بسیاری از رزمندگان مدافع میهن اسلامی شیمیایی و دچار عوارض ناشی از آن شده‌اند و شهر سردشت و ساکنان آن نمونه عینی جنایت صدام و شریک آن آلمان است.
کشور آلمان که در حال حاضر خود را داعیه‌دار حمایت از مردم ایران و حقوق‌بشر می‌داند؛ فراموش کرده‌ که در دوران هشت سال دفاع مقدس با ارسال بمب‌های شیمیایی چه بر سر ملت ایران آورده‌است.
آلمان با فروش سلاح‌های خود و استمرار آن در سال‌های بعد، خود را شریک جنایت‌های رژیم صدام کرد و این حق جانبازان و ایثارگران است که جنایات و مداخله‌های آن‌ها را محکوم کنند.
در حقیقت در این تجمع، ایثارگران ما این مطالبه را از آلمان و سیاستمداران آن در نقض حقوق ملت ایران داشتند و اعتراض خود را از آثاری که هنوز جانبازان شیمیایی از سلاح های اهدایی آنها به صدام پیدا کردند، اعلام می کنند.
به تناسب وضعیتی که آن ها اتخاد می کنند، جمهوری اسلامی ایران مسلما در موقعیت انفعالی نخواهد بود. یقینا" جمهوری اسلامی اقداماتی که منافع ملتش را تامین کند، در دستور کار خود خواهد داشت.
دولت آلمان اخیراً اقدامات مداخله‌جویانه ای در کشورمان انجام می‌دهد و ادعای آزادی و حمایت از مردم ایران را دارد اما همین‌ که ما این را یادآور شویم که وقتی امروز صدها جانباز شیمیایی و سایر ایثارگران در مقابل سفارت آلمان تجمع اعتراض‌آمیزی برگزار کرده اند. پیام آن این است شمایی که ادعای آزادی‌خواهی و حمایت از حقوق بشر می کنید و مدعی هستید، به یاد بیاورید که در دوران هشت سال دفاع مقدس، در حمایت از رژیم بعث عراق که بالاترین ظلم را در حق کشور ما داشت و بمب‌های شیمیایی را بر سر مردم بی‌دفاع ایران ریخت و هنوز که هنوز است تعدادی از جانبازان ما در وضعیت بد جسمانی قرار دارند، شما برای رژیم صدام سنگ تمام گذاشتید.
اقدامات مداخله‌گرایانه‌ی آلمان در امور کشورمان نهایت بی‌شرمی و بی‌حیایی دولت‌مردان آلمانی است که ادعای آزادی‌خواهی می‌کنند. درحالی‌که خودشان عامل بیشترین قتل و جنایت در کشور بودند.
جمهوری اسلامی ایران کشوری نیست که زیر بار ظلم و زور برود و این‌ موضوع را در دوران 8 سال دفاع مقدس به جهانیان نشان دادیم. کشور آلمان هم می‌داند که اگر ما بخواهیم اقداماتی داشته‌باشیم، بسیاری از منافع آن‌ها ازجمله اقتصادی و سیاسی‌شان را می‌توانیم به خطر بیندازیم. پس ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست، عرض خود می بری و زحمت ما می داری!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۴۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۹
0
0
ترامپ: برنامه هسته‌ای ایران تهدیدی نه تنها برای اسرائیل بلکه برای تمام جهان است!
و این در حالی است که برنامه هسته‌ای آمریکا تهدیدی نه تنها برای ایران بلکه برای تمام جهان است!
و این در حالی است که برنامه هسته‌ای آلمان تهدیدی نه تنها برای ایران بلکه برای تمام جهان است!
و این در حالی است که برنامه هسته‌ای رژیم صهیونیستی تهدیدی نه تنها برای ایران بلکه برای تمام جهان است!

اگر واقعا سلاح هسته ای بد است، شما نیز آن را کنار گذارید
اگر واقعا داشتن سلاح هسته ای تا این اندازه بد است پس چرا آمریکا آن را کنار نمی گذارد.

اگر واقعا سلاح هسته ای بد است، شما نیز آن را کنار گذارید
اگر واقعا داشتن سلاح هسته ای تا این اندازه بد است پس چرا اروپا آن را کنار نمی گذارد.

اگر واقعا سلاح هسته ای بد است، شما نیز آن را کنار گذارید
اگر واقعا داشتن سلاح هسته ای تا این اندازه بد است پس چرا فرانسه آن را کنار نمی گذارد.

اگر واقعا سلاح هسته ای بد است، شما نیز آن را کنار گذارید
اگر واقعا داشتن سلاح هسته ای تا این اندازه بد است پس چرا اسرائیل آن را کنار نمی گذارد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۴۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۹
0
0
سالروز حمله اتمی آمریکا به ژاپن/ نگاهی به جنایت جنگی در هیروشیما، ناکازاکی و پیامدهای آن
حمله اتمی آمریکا به ژاپن تبعات بسیار ویرانگری را بر جای گذاشت که همچنان ادامه دارند.

خبرگزاری میزان - در آگوست ۱۹۴۵، ۷۸ سال پیش، بمب‌افکن آمریکایی «B-۲۹ Superfortress» که به دستور «هری ترومن»، رئیس جمهور آمریکا، مأموریت خود را انجام داد، یک بمب اتمی با نام مستعار «پسر کوچک» را بر روی شهر هیروشیما ژاپن پرتاب کرد.

موزه ملی جنگ جهانی دوم گفته است که این بمب شهر را در یک برق کور کننده از گرما و نور غرق کرد.

دمای سطح زمین در کمتر از یک ثانیه به ۷ هزار درجه فارنهایت رسید، بمب مردم را در فاصله نیم مایلی از زمین صفر تبخیر کرد، این بمب ۷۰ درصد از ساختمان‌های هیروشیما را ویران کرد و برآورد می‌شود که تا پایان سال ۱۹۴۵ حدود ۱۴۰ هزار نفر جان خود را از دست داده‌ و بازماندگان از افزایش نرخ سرطان و بیماری‌های مزمن رنج می‌بردند.

موزه ملی علوم و تاریخ هسته‌ای توضیح می‌دهد: آن‌هایی که «نزدیک به کانون انفجار بودند، به سادگی با شدت گرما تبخیر شدند».

۳ روز بعد، قبل از اینکه مقام‌های ژاپنی حتی فرصتی برای ارزیابی وضعیت داشته باشند، «ترومن» اجازه داد تا دومین بمب کمی بزرگتر به نام «مرد چاق» در شهر ناکازاکی منفجر شود.

برآورد می‌شود که ۴۰ تا ۷۰ هزار نفر بلافاصله پس از این انفجار اتمی جان باختند، در حالی که ۶۰ هزار نفر دیگر مجروح شدند.

مجموع تلفات تا پایان سال ۱۹۴۵ ممکن است به ۸۰ هزار نفر رسیده باشد.(موزه ملی علوم و تاریخ هسته ای) حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار نفر در این ۲ شهر مستقیما در اثر اقدام آمریکا جان خود را از دست دادند و تعداد بی‌شماری دیگر در سال‌های بعد.

وحشتناک‌ترین جنایات جنگی بدون توجیه
به گزارش پایگاه WSWS، این بمب‌گذاری‌ها یکی از وحشتناک‌ترین جنایات جنگی است که تاکنون انجام شده است؛ تا به امروز، تنها دولت و ارتش آمریکا، هدایتگر خودخوانده «جهان آزاد» از سلاح‌های هسته‌ای استفاده کرده‌اند.

همانطور که هر ناظری اشاره کرده است، هیچ ضرورت نظامی، نابودی هیروشیما و ناکازاکی و جمعیت آن‌ها را توجیه نمی‌کرد.

ژاپن در آن زمان یک دشمن شکست خورده بود؛ حتی ژنرال «داگلاس مک آرتور»، جنگ‌افروز، بعد‌ها به «نورمن کازینز»، روزنامه‌نگار و نویسنده توضیح داد که «هیچ توجیه نظامی برای پرتاب بمب وجود نداشت.»

«دوایت دی. آیزنهاور» در خاطرات خود درباره «تردید‌های شدید» خود نوشت؛ ژاپن قبلاً شکست خورده بود و... انداختن بمب کاملاً غیرضروری بود... فکر می‌کردم که کشور ما باید از استفاده از سلاحی که استفاده از آن دیگر به عنوان اقدامی برای نجات جان آمریکایی‌ها اجباری نیست، اجتناب کند.

ادعایی مضحک و انگیزه‌های عمیق‌تر
ادعای اخیر، اینکه «بمباران جان آمریکایی‌ها را نجات داده است»، که رسانه‌های آمریکا هنوز آن را منتشر می‌کنند، یک داستان تخیلی بود که برای توجیه این اقدام وحشتناک و خونین ساخته شده بود.

انگیزه‌های عمیق‌تر پشت بمب‌گذاری‌ها شامل هدف امپریالیسم آمریکا برای ایجاد وحشت در اتحاد جماهیر شوروی به عنوان بخشی از جنگ سرد بود.

«ترینیتی»، نام رمز نخستین آزمایش یک سلاح هسته‌ای، برای ۱۶ جولای ۱۹۴۵ برنامه‌ریزی شده بود؛ هنگامی که این بمب به عنوان بخشی از پروژه منهتن ساخته شد، دولت ترومن تصور کرد که انحصار هسته‌ای فرضی آن نقش هژمونیک آمریکا را برای سال‌های آینده تضمین می‌کند، اما این تصور از سوی دانشمندان نادرست تلقی می‌شد و آن‌ها می‌فهمیدند که این فقط یک مسئله زمان است.

عامل اصلی تعیین کننده عدم استفاده از بمب‌های هسته‌ای از سوی آمریکا پس از بمباران آگوست ۱۹۴۵، ترس از انتقام‌گیری بود، اگرچه چهره‌هایی برای حملات «پیشگیرانه» استدلال می‌کردند.

سالگرد بمباران هیروشیما و اکران فیلم «اوپنهایمر»، که بدیهی است صدای آزاردهنده‌ای را در بین مخاطبان ایجاد کرده است، باید در چارچوب تحولات امروزی دیده شود.

دولت بایدن و متحدانش در ناتو آشکارا دکترین «نابودی حتمی متقابل» را رد کرده و مکررا استدلال می‌کنند که خطر جنگ هسته‌ای آن‌ها را «منصرف» نخواهد کرد.

این امر بدون چالش پیش می‌رود و حتی از سوی رسانه‌های آمریکایی و اروپایی مورد تشویق قرار می‌گیرد؛ این تصور که آمریکا دیگر «نگران سلاح‌های هسته‌ای و جنگ جهانی سوم» نیست، تنها می‌تواند به این معنا باشد که اگر زبان اهمیتی داشته باشد، نخبگان حاکم آمریکا قصد دارند بدون توجه به عواقب آن، اهداف بی‌رحمانه و غارتگرانه خود را دنبال کنند.

نه تنها امکان، بلکه اجتناب‌ناپذیر بودن نابودی هسته‌ای، دولت آمریکا، یا دولت‌های فرانسه، انگلیس و قدرت‌های ناتو را متوقف نخواهد کرد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۴۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۹
0
0
۱۰ واقعیت جالب در خصوص حمله اتمی آمریکا به ژاپن که احتمالا از آن بی اطلاع بودید+ تصاویر
اگرچه شاید ما بسیار از بمباران اتمی هیروشیما و ناگاساکی شنیده باشیم، اما حقایقی در این خصوص وجود دارد که شاید از آن مطلع نبوده ایم.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه «History Hit»، اگرچه شاید ما بسیار درباره یکی از بزرگترین تراژدی‌های تاریخ، یعنی بمباران اتمی آمریکا در ژاپن خوانده و یا شنیده باشیم، اما حقایقی در این خصوص وجود دارد که شاید کمتر به گوشمان خورده باشد.

پایگاه «History Hit» در گزارشی با عنوان «۱۰ واقعیت در خصوص بمباران هیروشیما و ناگاساکی» به برخی از این حقایق پرداخت.

در این گزارش آمده است: در ششم اوت ۱۹۴۵ (و در طول جنگ جهانی دوم که از ۱۹۳۹ تا ۱۹۴۵ به طول انجامید) یک بمب افکن B-۲۹ که «انولا گی» (Enola Gay) نامیده می‌شد، بمبی اتمی را بر فراز شهر هیروشیما انداخت. این نخستین باری بود که یک سلاح هسته‌ای در جنگ استفاده می‌شد. این بمب بلافاصله ۸۰ هزار نفر را به کام مرگ کشاند و ده‌ها هزار نفر دیگر نیز بعدا در اثر تشعشات رادیواکتیوی جان خود را از دست دادند. (هرچند برخی منابع می‌گویند بمب هیروشیما ۹۰ هزار نفر را به کام مرگ کشاند و هزاران تن دیگر نیز بعدا جان سپردند).

سه روز بعد، بمب اتمی دیگری بر روی شهر «ناگاساکی» ژاپن انداخته شد که در دم سبب مرگ ۴۰ هزار نفر دیگر شد. با گذشت زمان شمار قربانیان به شکلی قابل ملاحظه افزایش پیدا کرد. آثار مخرب بمباران هسته‌ای برای جهانیان مشخص شده بود. گفته می‌شود این دو بمباران سبب شدند تا ژاپن مجبور به تسلیم شده و به جنگ جهانی دوم خاتمه داد؛ هر چند این ادعایی است که بحث‌های فراوانی در پیرامون آن انجام شده است. در این گزارش قصد داریم به ۱۰ واقعیت درباره بمباران هیروشیما و ناگاساکی که شاید کمتر به گوشتان خورده باشد، بپردازیم:

۱- آمریکا قصد بمباران ۵ شهر ژاپن را داشت
آمریکا در ابتدا قصد داشت تا ۵ شهر ژاپن را بمباران کند و جالب است بدانید شهر «ناگاساکی» جزء هیچ کدام از این شهر‌ها نبود. اسامی ۵ شهری که آمریکا در ابتدا قصد بمباران آن‌ها را داشت شامل: «کوکورا»، «هیروشیما»، «یوکوهاما»، «نیگاتا» و «کیوتو» می‌شد.

گفته می‌شود کیوتو در نهایت به دلیل آنکه «هنری استیمسون»، وزیر جنگ آن زمان آمریکا عاشق این شهر یعنی «پایتخت باستانی ژاپن» بود و دهه‌ها قبل ماه عسل خود را در آنجا سپری کرده بود، از مهلکه بمباران نجات یافت و بجای آن نام ناگاساکی قرار گرفت. بعد از دومین بمباران که در ناگاساکی صورت گرفت، ژاپن تسلیم شد و ااعلام این تسلیم شدن توسط «هیروهیتو» امپراتور ژاپن در ۱۵ اوت اعلام شد.

۲- بمب‌های هیروشیما و ناگاساکی متفاوت بودند
بمب‌های استفاده شده در هیروشیما و ناگاساکی بر اساس طرح‌هایی متفاوت از هم طراحی شده بودند. بمب «پسر کوچک» (Little Boy) که بر روی هیروشیما انداخته شد، بوسیله اورانیوم-۲۳۵ بسیار غنی شده ساخته شده بود. این در حالی است که بمب «مرد چاق» ( Fat Man) که بر روی ناگاساکی انداخته شد، از پلوتونیوم درست شده بود. از بمب استفاده شده در ناگاساکی، به عنوانی بمبی که طراحی پیچیده تری داشته، نام برده می‌شود.

۱۰ واقعیت جالب در خصوص حمله اتمی آمریکا به ژاپن که احتمالا از آن بی اطلاع بودید+ تصاویر

بمب اتمی پسر کوچک که در هیروشیما استفاده شد


۱۰ واقعیت جالب در خصوص حمله اتمی آمریکا به ژاپن که احتمالا از آن بی اطلاع بودید+ تصاویر

بمب اتمی «مرد چاق» که در ناگاساکی بکار رفت

۳- نام بمب‌ها از یک فیلم اقتباس شده بود
اسم رمز دو بمب «پسر کوچک» و «مرد چاق» توسط «رابرت سربر» که در «پروژه منهتن» مشارکت داشت، انتخاب شده بود. پروژه منهتن، پروژه‌ای بود به ساخت این بمب های هسته‌ای انجامید. به نظر می‌رسد رابرت سربر این اسامی را از فیلم «شاهین مالت» محصول ۱۹۴۱ به کارگردانی و نویسندگی «جان هیوستن» انتخاب کرده باشد.

۱۰ واقعیت جالب در خصوص حمله اتمی آمریکا به ژاپن که احتمالا از آن بی اطلاع بودید+ تصاویر

رابرت سربر

در این فیلم، «مرد چاق» لقب «سیدنی گرین‌استریت» بازیگر نقش «کسپر گوتمن» است؛ در حالی که «پسر کوچک» از لقبی گرفته شده است که «هامفری بوگارت» هنرپیشه آمریکایی برای یک کاراکتر دیگر فیلم یعنی «ویلمر» بکار می‌برد؛ هر چند ویلمر در آن فیلم «پسر» صدا زده می‌شد و نه «پسر کوچک»!

۴- ویرانگرترین حمله جنگ جهانی دوم، نه بمباران هیروشیما بود و نه ناگاساکی!
شاید تا به حال شما فکر می‌کردید بمباران شهر‌های هیروشیما یا ناگاساکی، ویرانگرترین و مرگبارترین حمله در جنگ جهانی دوم بوده است؛ اما باید بگوییم که چنین نیست. عملیات «Meetinghouse» (عملیات خانه اجتماعات) آمریکا که از آن با نام بمباران توکیو در تاریخ ۹-۱۰ مارس ۱۹۴۵ نام برده می‌شود، مرگبارترین بمباران در تاریخ محسوب می‌شود؛ به طوری که در این عملیات بوسیله ۳۳۴ بمب افکن بی-۲۹ آمریکایی، بیش از یکصدهزار نفر جان خود را از دست دادند و چندین برابر این عدد نیز مجروح شدند.

۵- پیش از بمباران جزواتی بر فراز ژاپن ریخته شد
گاهی اوقات شاید گفته شود که آمریکا پیش از بمباران، به مردم ژاپن هشدار داده بود؛ اما واقعیت آن است که جزواتی که از بالا توسط نیروی هوایی آمریکا بر فراز ژاپن ریخته شده بود، هشدار در خصوص یک حمله قریب الوقوع هسته‌ای به هیچ کدام از شهر‌های هیروشیما و ناگاساکی نبود؛ بلکه در آن برگه‌ها تنها «وعده ویرانی سریع و کامل» داده شده بود و از غیر نظامیان خواسته شده بود تا فرار کنند!

۶- نقش بستن سایه هیروشیما بر زمین
انفجار بمب در هیروشیما به حدی شدید بود که سایه افراد و اشیا را بطور دائم بر روی زمین نقاشی کرد. در توضیح این پدیده باید گفت انرژی حاصل از انفجار اتمی به حدی است که موجب تغییر رنگ و سوزانده شدن برخی سطوح می‌شود. انفجار اتمی هیروشیما و ناگاساکی به حدی شدید بودند که سایه برخی افراد برای همیشه بر روی زمین و یا دیوار‌ها نقش بست. از این رویداد با نام «سایه‌های هیروشیما» (Hiroshima shadows) یاد می‌شود.

۱۰ واقعیت جالب در خصوص حمله اتمی آمریکا به ژاپن که احتمالا از آن بی اطلاع بودید+ تصاویر

سایه کودکی که به هنگام بمباران هیروشیما به هوا پریده بود و سایه او به همان شکل بر روی دیوار نقش بست
۱۰ واقعیت جالب در خصوص حمله اتمی آمریکا به ژاپن که احتمالا از آن بی اطلاع بودید+ تصاویر

سایه مردی که بر روی پله های یک بانک محلی حک شد
۱۰ واقعیت جالب در خصوص حمله اتمی آمریکا به ژاپن که احتمالا از آن بی اطلاع بودید+ تصاویر

سایه های یک فرد که بر روی پله های بانک سومیتومو (Sumitomo ) نقش بسته
۷- بمب هیروشیما به جنگ جهانی دوم پایان داد
همانطوری که در ابتدای این گزارش آمد، برخی افراد استدلال می‌کنند که بمباران هیروشیما و ناگاساکی به جنگ جهانی دوم پایان داد؛ اما برخی پژوهش‌های اخیر نشان می‌دهد ورود غیرمنتظره اتحاد جماهیر شوروی به جنگ نقش تعیین کننده تری در این مسأله داشت.

۸- دو بمباران اتمی به کشته شدن ۱۵۰ هزار تا ۲۴۶ هزار نفر منجر شد
بین ۹۰ هزار تا ۱۶۶ هزار نفر تخمین زده می‌شود که بر اثر حمله هیروشیما جان خود را از دست دادند. این در حالی است که گفته می‌شود حمله ناگاساکی سبب مرگ ۶۰ هزار تا ۸۰ هزار نفر شده است.

۹- گل رسمی هیروشیما
«خرزهره» به عنوان گل رسمی هیروشیما شناخته می‌شود؛ چرا که این گل، نخستین گیاهی بود که پس از این بمباران اتمی در هیروشیما دوباره شکوفا شد.

۱۰ واقعیت جالب در خصوص حمله اتمی آمریکا به ژاپن که احتمالا از آن بی اطلاع بودید+ تصاویر

گل خرزهره

۱۰- مشعلی که تا زمان عاری شدن زمین از سلاح هسته‌ای می‌سوزد
در پارک یادبود صلح هیروشیما، شعله‌ای از زمان روشن شدن آن در سال ۱۹۶۴ به طور مداوم می‌سوزد. گفته می‌شود «شعله صلح» تا زمانی که تمام بمب‌های هسته‌ای روی کره زمین نابود شوند و این سیاره از تهدید تخریب هسته‌ای رهایی یابد، همچنان روشن خواهد ماند.

۱۰ واقعیت جالب در خصوص حمله اتمی آمریکا به ژاپن که احتمالا از آن بی اطلاع بودید+ تصاویر

۱۰ واقعیت جالب در خصوص حمله اتمی آمریکا به ژاپن که احتمالا از آن بی اطلاع بودید+ تصاویر

تصاویری از پارک یادبود صلح هیروشیما
۱۰ واقعیت جالب در خصوص حمله اتمی آمریکا به ژاپن که احتمالا از آن بی اطلاع بودید+ تصاویر

شعله صلح
نظرات شما